maanantai 20. helmikuuta 2017

Sinun hyvinvointisia varten - Välmående för dig mitt i livet

Meihin kaikkiin, sekä naisiin että miehiin, kohdistuu nykyään paljon vaatimuksia niin työ-, kuin perhe-elämässäkin. Meidän on oltava hyviä työtovereita ja samalla suoriutua arkiaskareista kotona, sekä olla tukena ja apuna rakkaille läheisillemme. Jotta selviytyisimme kaikesta tästä, niin meidän on myös välillä ladattava omia akkujamme.



Olemme Wasa Wellnessillä laatineet ohjelman, johon sinä ja työtoverisi/ystäväsi voitte osallistua esimerkiksi puolen päivän ajan. Tarkoituksena on vahvistaa osanottajien hyvinvointia ja samalla luoda rento ilmapiirin työtovereiden/ystävien kesken. Ohjelma on räätälöity niin, että voit vaikuttaa sekä ohjelman sisältöön että sen kestoon vierailunne aikana. Saat mahdollisuuden uudistumiseen, tasapainottumiseen ja kehittymiseen – ja kaiken keskipisteessä on sinun hyvinvointisi.



På dig som är mitt i livet ställs många krav både i arbetslivet och hemma. Vi ska vara goda medarbetare och ledare samtidigt som vi även hemma ska räcka till för att bland annat organisera, lyssna och hjälpa våra nära och kära. För att klara av alla de krav som ställs behöver vi ladda de egna batterierna ibland.

Vi inom Wasa Wellness har gjort förslag till program som du och dina arbetskompisar/vänner kan ta del av under till exempel en halv dag. Målet är att stärka ditt personliga välmående och få koppla av tillsammans med dina arbetskolleger/vänner. Vi skräddarsyr också program så du har möjlighet att påverka såväl innehållet som längden på ert besök hos oss. Vi vill ge dig möjligheten till återhämtning, balans och utveckling – allt med fokus på ditt välmående.


Toivomme, että kiinnostuitte ja odotamme ilolla yhteistyötä kanssanne! 
Vastaamme mielellämme myös kysymyksiin. 

Ystävällisin terveisin

Carina Granö - Träskelin, VD Wasa Wellness

Puh: 040 153 20030 tai email:carina@wasawellness.fi

tiistai 14. helmikuuta 2017

Ekosoppi 10 v

Siljan ja Kristiinan tavoittaa Ekosopista tällä viikolla, 
kun Ekosoppi juhlii 10 vuotis taivaltaan.<3


Silja Kuitu ke/ons 15.2. klo / kl. 14:30-16:30
Dr of Naturopathy, kiinalaisen lääketieteen terapeutti, vyöhyketerapeutti.
Silja antaa vinkkejä kuinka selvitä talven vilustumisista sekä kuinka valmistautua kevään puhdistuskuureihin. 
Jatekee korvan aurikuloterapia hoitoja Scenarlaitteella 10e/10min
Av Silja får du tips om hur man klarar av vinterns förkylningar eller hur man kan förbereda sig för
vårens rensningskurer.
http://www.naturmedi.fi

Kristiina Peltoniemi on paikalla to 16.2. klo 15:30-18 ja pe 17.2.klo 14-16 ja voit kysellä häneltä Trager-hoidoista sekä joogasta.
Kristiina on ohjannut joogaa vuodesta 2005 ja toiminut Trager® terapeuttina vuodesta 2013.
Tule kyselemään, keskustelemaan. Niin jooga, kuin Tragerkin auttavat mm. erinäisiin vaivoihin, eli jos jotain erityistä, niin voin halutessasi ohjata muutamia helppoja harjoituksia, jotka voisivat olla hyviä sinun tarpeisiisi.
Kristiina från Wasa Wellness är på plats och du kan komma och fråga henne om Trager och yoga.
http://kristiinapeltoniemi.blogspot.fi
Ekosoppi: Viikko-ohjelma


keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Kerrankin toisenlaiset polttarit!

Onko lähipiirissäsi joku, joka lähiaikoina menee naimisiin? Oletko kyllästynyt ryyppyjuhlapolttarehin ja haluat jotain ihan muuta?

Tule juhlistamaan polttareita hänen kanssaan meille. Olemme laatineet ohjelman, niin että päivänsankari saa nauttia noin 40 min kestävän ylellisen hoidon.
Muille ryhmässä oleville järjestämme pienen luksushetken 20 minuutin hoidoissa, joissa voitte nauttia intialaisesta päähieronnasta, niska- ja selkähieronnasta aina ionisoituun jalkakylpyyn saakka.


Alapuolelta löytyy enemmän informaatiota hoidoista. Pääperiaate on että jokaisella on mahdollisuus valita yksi hoito. Tämän paketin hinta on 40 euroa + alv/per hlö. Hinta pitää sisällään hoidon päivänsankarille, itsellesi ja on laskettu 10 hlö ryhmälle. Hinta pitää myös sisällään hedelmäbuffetin, kahvit ja teet.

1) Hieronta – pää, niska ja hartiat
2) Klassinen hieronta – esim. selkä ja niska  
3) Intialainen päähieronta
4) Ionisoitu jalkakylpy
5) Kiinalainen stressihoito tai Kiinalainen kasvojen kohotus tai Huojentava magneettihieronta
6) Kasvohoito (puhdistus ja hieronta)
7) Rentouttava jalkahieronta
8) Rentouttava vyöhyketerapiahieronta

Päivän sankarille on mahdollista tarjota muitakin hoitoja kuin näitä, kun hoitoaika hänelle on 40 min.

Teidän ryhmälle voisi sopia myös meidän saunapaketit, esim. saunajooga, suolasauna tai mindfulness-sauna. Jos olet varannut ryhmällesi  hoitoja voit varata koko ryhmälle myös saunan.

Hyötyäksesi saunasta ja hoidosta on pakettimme alkoholiton.

Toivomme että mielenkiintonne heräsi ja odotamme yhteistyötä kanssanne! Jos teillä on kysyttävää, niin vastaamme mielellämme. Lisätietoja löytyy myös meidän nettisivulta www.wasawellness.fi/palvelut.

Ota yhteyttä:
Carina Granö-Träskelin, Wasa Wellness
Puh: 040 153 2003 tai email: carina@wasawellness.fi