maanantai 14. marraskuuta 2016

Wasa Wellnessin joulunavajaiset lauantaina 3.12. klo 11-14 / julöppning den 3.12 kl 11-14 / Xmas opening on 3rd of december

Lauantaina 3.12. meillä on joulunavajaiset Wasa Wellnessillä.
Silloin sinulla on mahdollisuus ostaa lahjakortteja alennetulla hinnalla -10%.
Kaikista ostetuista lahjakorteista lahjoitetaan 1€ Vaasan ensi- ja turvakodille.
Voit osallistua arpajaisiin ja voittaa 40,- arvoisen lahjakortin.
Sekä voit myös kokeilla pieniä hemmottelu hetkiä, 20min / 25€.
Me tarjoamme joulumusiikkia Elias Berglundin kanssa ja myös glögiä ja piparikakkuja.
Harjun saunan perinne jatkuu - me järjestämme myös Joulusaunan, naisille klo 11-12, miehille 12-13. Hinta on 15€. 
Voit ilmoitautua suoraan info@wasawellness.fi viimesistään 1.12.

Lyhythoitoja:

Catharina Thors – Bicom bioresonans puh: 050 367 8187 
Kirsti Fursti – Rosenterapia puh 040 708 9299 
Marlene Ahlberg – Klassinen hieronta puh :040 062 4399 
Annette Lundström – Kasvohoito puh: 040 557 6577

Tervetuloa!


Lördagen den 3.12 har vi julöppning här på Wasa Wellness. På alla de presentkort som köps under denna lördag ger vi 10% rabatt. En euro av alla då sålda presentkort går till Vasa mödra- och skyddshem. Du kan delta i lotteri där vinsten är ett 40 euros presentkort, pröva som lyxstunder i vardagen på 20 min/25 euro och mycket annat. Vi bjuder på julmusik i början av dagen tillsammans med Elias Berglund samt glögg och pepparkakor. 

Precis som på Harjus bastus tid ordnar vi julbastu. Damtur mellan kl 11-12 samt män kl 12-13. Pris 15 euro. 
Anmäl dig på förhand till info@wasawellness.fi.

Behandlingar:

Catharina Thors – Bicom bioresonans tfn: 0503678187
Kirsti Fursti – Rosenbehandling tfn 040 708 92 99
Marlene Ahlberg – Klassisk massage tfn :0400 624 399
Annette Lundström – Ansiktsbehandling tfn: 040 557 6577

Välkommen!


On saturday, 3rd of december we have a Christmas opening at Wasa Wellness. Then you have the option to purchase gift cards reduced price -10%. Out of all purchased gift cards will be donated 1 € to Vaasa´s ensi- ja turvakoti. You can participate in a lottery and win 40, - worth of gift card. As well as you can also try a little pampering, 20min / 25 €. We offer Christmas music with Elias Berglund and also mulled wine and gingerbread.

Harju´s sauna tradition continues - we will arrange Christmas sauna, for women at 11-12, for men at 12-13. The price is 15 €. You can sign up directly info@wasawellness.fi before 1.12.

Short treatments:
Catharina Thors - Bicom bioresonans pho: 050 367 8187
Kirsti Fursti - Rosen Therapy pho: 040 708 9299
Marlene Ahlberg - Classical massage pho: 040 062 4399
Annette Lundström - Facial Care pho: 040 557 6577

Welcome!

keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Primordial Sound Meditaatiokurssi 26-27.11

Kahden päivän upea matka meditaation hienouteen.
Tällä kurssilla opit valtavasti meditaatiosta ja saat henkilökohtaisen Primordial Sound Meditaatiomantrasi. Saat käytännön opastusta meditaation saloihin ja henkilökohtaista ohjausta Mantarasi oikeaan hyödyntämiseen. Opit paljon Meditaation hyödyistä ja voimasta ja saat kokea meditaation rauhan ja irtipäästämisen ilon. Koko viikonloppu on upea askel kohti todellista minääsi.
Juuri nyt on aika kysyä itseltäsi: Mitä minä todella Tahdon?
Ohjaajasi on tuhansien meditaatiotuntien kokemuksella Sampo Manninen, liikemaailmassa paljon maailmaa nähnyt Henkinen Valmentaja, Chopra Centerin Meditaatiokouluttaja, Energiahoitaja, NLP ohjaaja ja paljon muuta.
Kurssipaikkana hyvien energioiden Wasa Wellness

Kurssin hinta on 290,- sisältäen täyden kurssiohjelman, kurssikirjan, henkilökohtaisen syntymäaikaan ja paikkaan perustuvan Mantran määrityksen ja tarjoilut kurssin aikana.
Tervetuloa voimallisesti värähtelevään, merkitykselliseen viikonloppuun!

Perustietoa Primordial Sound Meditaatiokurssin ohjelmasta:

Kurssi on kaksipäiväinen.

Lauantaina / 1. päivä aloitamme klo 09:00 tulokahveilla/teellä minkä jälkeen perehdymme meditaation taustoihin, mekanismeihin ja vaikutuksiin. Kurssiin sisältyvä lounas on kasvis- tai lähiruokalounas.
Iltapäivällä ohjelmassa henkilökohtaisten, syntymähetken perusteella määriteltyjen mantrojen luovutusseremoniat ja opastukset kahdenkeskisinä tapahtumina. Kahdenkeskisen opastuksen jälkeen pääset kokeilemaan meditaatiota omaa mantraasi käyttäen ensimmäisen kerran.
Tämän jälkeen yhteinen ohjelma päättyy. Iltameditaation teemme kotona, kukin omaa mantraamme hyödyntäen.
Toivon että varaat itsellesi mahdollisuuden rauhalliseen illanviettoon ja mahdollisuuksien mukaan myös luonnossa liikkumiseen.

Sunnuntai / 2. päivä klo 09:00 – 16:00
Sunnuntaina aloitamme klo 9:00. Yhdeksän aikaan on kevyt aamupala, minkä jälkeen perehdymme enemmän kokemuksiinne ja siihen, mitä kaikkea mielenkiintoista voi tulla vastaan meditointia harjoitettaessa.
Teemme myös irtipäästämisen ryhmämeditaation, joka on erittäin hieno kokemus ja tyypillisesti auttaa suuresti meditaatiopolulla.
Iltapäivällä perehdymme meditaation avulla tutuksi tuleviin korkeampiin tietoisuuden tasoihin, sekin erittäin mielenkiintoista.
Päätämme sunnuntain ohjelman noin klo 16:00.
Primordial Sound Mantra Meditaatio

Mistä meditaatiossa on kysymys?

Meditaatiossa pujahdetaan mielen ja ajatusten läpi niiden alla odottavaan hiljaisuuteen. Helpoiten tämä onnistuu käyttämällä sopivaa mantraa.

Chopra Center on herättänyt henkiin hienon, vuosituhansia vanhan Primordial Sound -perinteen ja tuonut sen ulottuvillemme.
Jokaiselle määritellään omaan syntymähetkeen perustuva äänimantra, joka on erinomainen työkalu meditaatiossa. Mantra perustuu syntymähetkelläsi vallinneeseen värähtelyyn ja on sanskriitin kielinen, monet ovat todenneet sen hyvin tutuksi ja erinomaiseksi välineeksi pujahtaa läpi mielen myllerryksistä.
Saatte myös kurssikirjat, joissa on eri osioiden tarkempaa sisältöä. Koska olen myös Henkinen Valmentaja, Energiahoitaja ja paljon muutakin, luvassa on todellakin kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja itsensä oivaltamisen viikonloppu. :-)

Kurssin hinta on 290.- ja jos olet eläkeläinen, työtön tai opiskelija, hinta on 220,- Hinta sisältää tarjoilut, kurssikirjan, henkilökohtaisen mantran määrittämisen ja tukeni jatkossakin. Voit ilmoitautua suoraan numeroon 040 5150 880 tai mailto:sampomanninen@mac.com

Sydämellisesti tervetuloa uuden elämän aloitukseen! :-)

T. Sampo

tiistai 1. marraskuuta 2016

Muistoja

Olen pohtinut näinä pimeinä iltoina ja aamuinakin - miten ihmeessä me täällä Suomessa jaksamme tämän pimeyden keskellä?! Kaipaan todella niitä metrin lumikinoksia ja kovia pakkasia, huurteisia ikkunaruutuja, kynttilöiden tuiketta. Olen asunut lapsuuteni "susirajalla", ja voitte uskoa, siellä oli lunta :) Mutta siten myös valoisaa. Muistan lapsuuteni talviset illat revontulineen, lauantaisaunoineen. Muistan myös limsan jonka sai vain ja ainoastaan saunailtana. Keltaista se oli, Jaffa kaiketi merkiltään, korkki siinä oli sellainen revittävä....

Ihania lapsuuden muistoja ja uusia ihania muistoja, kokemuksia, tuntemuksia ja  ennenkaikkea tunteita, kerään omaan elämänkaareeni joka hetki.
Esimerkkiä voisimme me kaikki ottaa meidän Morrista - HÄN osaa nauttia ja olla TÄSSÄ HETKESSÄ !



Voisimme tehdä samoin, jo tänä iltana :)

Ihanaa marraskuun ensimmäistä päivää
Halauksin Leila